Flere penge er nødvendig for at fuldføre Trans

Sách Hay Jul 12, 2013 No Comments

Flere Phoenix Freeway skydespil sandsynligt

Arizona Department of Public Safety direktør Frank Milstead sagde fredag ​​thathe mener, at der er mere end oneshooterin den seneste række af Phoenix-området Freeway skyderier på grund af forskellige faktorer involveret.

Det synes ikke at være den samme fyr, fortalte Milstead The Arizona Republic. Jeg tror, ​​vi har tre MOS. Vi har en, der ligner gadeoptøjer, vi har stående dem, vi har projektil dem.

DPS hasconfirmed 11 skyderier datingto august 29. fredag. På et pressemøde en time senere, bliver DPS talsmand Bart Gravessaid kun én person af interestwas afholdt i undersøgelsen. Embedsmænd på lørdag sagde, at han ikke var deres primære mistænkte og efterforskere fortsat følge op på leads.

Oscar De La Torre Munoz (Foto: Maricopa County Sheriffs Office)

Graves stoppede kort for at sige, om tips eller andre beviser førte efterforskere til den person af interesse, men han sagde community opkald havde vist medvirkende i undersøgelsen. billige canada goose En $ 20,000 belønning har været udbudt til oplysninger, der fører til en anholdelse i skyderierne.

Wecouldnt være så langt sammen, som vi er uden hjælp fra det offentlige, sagde han, afviser at sige, om de ansvarlige wereoff gaderne. Han opfordrede offentligheden til at holde ringer med tips.

Graves kaste lidt lys over, hvad han kaldte en igangværende undersøgelse, men sagde fredagens pågribelse var et produkt af flere soldater og undercover-agenter kæmning vejbaner.

Vi arbejder 24 timer i døgnet, sagde han.

Parkeret uden for de la Torrehome i Avondale fredag ​​aften var den hvide Chevrolet Tahoe, at DPS efterforskere havde søgt tidligere på dagen. En skydning blev rapporteret på jeg 17 nær Dunlap Road og en anden på Loop 202 mellem 32nd Street og 24th Street. En DPS talsmand har ikke umiddelbart bekræfte placeringen af ​​det 11. skydning.

Af de 11 biler ramte, tre var personbiler, tre var pickup trucks, to var kasser, den ene var en SUV, en var en turistbus og en var en semitruck. Kuglerne andprojectileshave ramt forskellige dele af køretøjer, herunder forruder, passager vinduer og en stige.

A13-årig pige rejser i en SUV den 29. august opretholdt en nedskæring på hendes højre øre fra glasskår. Ingen andre skader er blevet rapporteret.

CUT OFF:. Strømmen af ​​varer på tværs af Labrador er mere som en sive forhold til en travl hovedvej scene som denne (Arkivfoto)

GOOSE BAY, Nfld. Det har været længe undervejs, og medmindre den føderale regering sender et par bukke Newfoundland måde, vil det stadig være en lang tid, før Trans Labrador Highway er afsluttet.

Provinsen Newfoundland har bedt Ottawa til, et støtteprogram, for at hjælpe afslutte 800 km motorvej, der forbinder Goose Bay, Nfld. med de samfund drysses rundt Labrador West.

Det gjorde anmodning som led i sin forelæggelse for en gennemgang af Canada Transportation Act (CTA).

Anden fase af de tre etaper af al slags vejr, vil tosporet grusvej gennem ødemarken i det nordøstlige Canada være afsluttet denne konstruktion sæson, siger Terry McCarthy, service koordinator for Trans Labrador Highway.

Fremtiden for fase tre, dog stadig lidt mere end et spørgsmålstegn.

(Provins) regering, tilbage i 1987, forpligtede, at det ville finde finansieringen til det, uden at give en bestemt tidsramme, forklarer McCarthy,http://www.dcanadagooseonline.top/ dybest set, hvor vi står lige nu. bemærker fase to, som er på tidsplanen, stadig brug for en anden $ 43 millioner dollars værd af arbejde for at fuldføre.

brugt til dato 140 mio $, til at sætte i 530 km, siger McCarthy.

udkig efter ca $ 100.000.000 til fase tre. advarer om, at ruten for fase tre selv hasn blevet undersøgt endnu, så siger den endelige regning for hele projektet alle tre faser tilsammen vil være i omegnen af ​​$ 300 millioner er kun et skøn.

Newfoundland kan have en kamp op ad bakke i kampen for at kæmpe penge til vejarbejde fra den føderale regering. CTA regulerer jernbaner, flyselskaber, havne, Seaways og navigationssystemer.

Med andre ord, de håndterer næsten ethvert aspekt af transportindustrien i Canada bortset motorveje.

Mens flere organisationer, herunder Ontario Trucking Association og canadiske Byggeri, presser på for at se Ottawa forpligte sig til en omfattende motorvej strategi, har der ikke været nogen indikation, når, eller selv om, vil det nogensinde rent faktisk ske.

thai huynh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *